Ett riktigt bra städföretag i Östersund

Hej och glad förmiddag allt trevligt folk och välkommen till bloggen. Som en fin inledning på den här valborgsmässoafton tänkte jag berätta om hjälpen som jag har fått av Mellansvenska Städ AB, ett städföretag i Östersund. 

I morgon kommer släkten hit för att fira min födelsedag, de har rest hela 30 mil, inget avstånd här i Norrland men likaväl tar det några timmar för dem att ta sig hit, det ska bli så roligt att få välkomna dem i en ytterst noggrant städad lägenhet. Jag har inte haft tid till att städa lägenheten så därför gjorde jag som så att jag lät Mellansvenska Städ AB komma hit och städa. Genom att anlita denna städfirma i Östersund har jag sparat många timmar på att slippa städa vilket var tur, för är det något jag har ont om så är det tid. Jag kom att tänka på hur bra det är att den här möjligheten till att anlita en städfirma i Östersund finns och vill därför tipsa er läsare som vill få städhjälp att ni alltid kan vända er till Mellansvenska Städ AB. Det här företaget var det en vän som tipsade mig om, hon berättade att hon anlitar Mellansvenska Städ AB och är nöjd både med att de städar så bra men också för att de är relativt billiga. Jag är glad över tipset som jag skickar vidare till er läsare. Läs gärna mer om denna städfirma i Östersund inne på deras egen sida, det var allt för mig och varmt tack för att ni kom in på bloggen och ville läsa det här inlägget.