Målerifirma i Hisings Kärra

Jag har ett fulltidsjobb och även ett deltidsjobb där jag jobbar under kvällar. Jag har nu under en väldigt lång tid velat måla om min lägenhet. Men att finna tiden för det är väldigt svårt när jag jobbar såpass mycket och behöver ha ett liv utanför arbetet. Med drömmen om att äntligen måla om min lägenhet så bestämde jag mig tillslut för att anlita en målerifirma från Hisings Kära, hade under ett tag svårt att hitta en målerifirma som kändes tillräckligt professionell och prisvänlig. Till slut så rekommendera min vän Jonathan att jag skulle kontakta en målerifirma vid namn LG Snickeri & Måleri. Så jag gjorde det och bemöttes av otroligt trevliga service. De rekommenderade att vi kunde sätta oss ned tillsammans exakt hur jag ville att projektet skulle genomföras och hur jag låg till finansiellt för att lyckas få till ett så bra slutresultat som möjligt. Efter mötet tuggade de ihop en plan där de beräknade hur lång tid projektet skulle ta och få ihop det så bra som möjligt för den finansiella aspekten.

Nu sitter jag här, i min nymålade lägenhet och kände helt ärligt bara att jag ville ta mig tiden till att rekommendera denna helt fantastiska målerifirma i Hisings Kärra. Otroligt trevligt bemött och slutresultat blev både bättre och billigare än vad jag verkligen vågat drömma om. Tusen tack LG Snickeri & Måleri!