Hur jag fick hem min nyinköpta möbel

God morgon kära vänner och välkomna ska ni vara till mig och min lilla blogg. Jag har haft lite problem eftersom jag har köpt en bänk till min tv hos en privatperson och jag har inte vetat hur jag ska kunna få hem den till mig då jag äger en liten bil som inte har någon dragkrog. Efter att ha tänkt en stund på hur jag kan göra så sökte jag på ett företag på internet som håller på med transport i Borås och det var då jag hittade Christer B Transport som så gärna ville hjälpa mig.

Jag är väldigt noga med hur det ska se ut hemma hos mig och därför kollar jag ofta på möbler som skulle kunna passa in. Eftersom jag har en helt ny lägenhet som är mycket större än min första så har jag inte tillräckligt med möbler och jag vill också ha nya. Jag har då som sagt köpt en bänk hos en privatperson som Christer B Transport i Borås har hjälpt mig att köra hem till min lägenhet. Vill ni det så kan jag lägga ut en bild på hur denna bänk ser ut, men i så fall får det bli i nästa inlägg eftersom jag inte har möjlighet att ta en bild nu. I alla fall tackar jag Christer B Transport i Borås för deras service, för annars vet jag inte hur jag skulle ha fått hem denna möbel. Efter detta har de hjälpt mig flera gånger när jag har köpt möbler och jag är väldigt nöjd. Nu är det dags för att laga lite mat till min dotter som hälsar på, men ni får ha en fortsatt trevlig dag så ses vi i nästa inlägg. Hej då.